Forums

NLSTART :: Forums :: Discussions :: Easyshop - installation
 
<< Previous thread | Next thread >>
nike air max 97[
Moderators: nlstart
Author Post
SallyHaydn
Thu Dec 28 2017, 07:49PM
Registered Member #4464
Joined: Thu Dec 28 2017, 07:24PM
Posts: 3
ÿþMens vi stadig venter på, nike air max 97 at Nike taber Nike Air Force 1 Mid Legion Green Stateside, er der nogle billeder på stedet, der viser den kommende dråbe til din nydelse. For at få et tonalt / monokromatisk udseende, denne farveway af Nike AF1 Mid kommer klædt i en helt grøn mode fra hoved til tå. Dette omfatter suede og mesh øvre, den eneste unuit, snørebånd og foring. Den eneste synlige conterast er Nike Air hits placeret på både tungen og hælen. Intet ord endnu, når disse vil falde, men snarere end senere ville være en god ide, Nike! Bliv afstemt, da mere frigivelsesinfo begynder at overflade.

Nike Sock Dart er normalt ikke en model, der kommer til at tænke på, når man tænker på sneakers, du kan bære i regnen, og selvom disse to dristige farvelægninger synes at være bedre egnet til forår / sommer, bliver de faktisk lavet med vandafvisende øverst. Vi har set dette gjort på modellen før, men disse seneste udgivelser skiller sig ud på grund af de dristige nuancer, der bruges på oversiden. Kommer i Max Orange nike free 5.0 og Paramount Blue, er skoens øverste udført af en vejrbestandig syntetisk overlejring. At bryde op i tonal look er Wolf Grey og Black accenter noteret på ankel krave / hæl / tungen regionen. Gennemførelsen af udseendet er den hvide mellemsål og sort ozol kombination. Er du fan af dette look? Du kan nu finde disse internationalt, mens en nike presto stateside-udgivelse vises nært forestående.

Bortset fra den bemærkelsesværdige Nike Kyrie 3 Samurai er denne kommende hypercobaltudgave faktisk noteret som en hyldest til Kyrie Irving s alma mater Duke University. Dubbelt Broderskab, Kyrie Irving kredser meget af hans succes og basketball viden med sin tid på universitetet og til Coach K., selv da han kun spillede i 11 spil for Duke. Sneaker s colorway tager tegn fra universitetets underskriftspalet med hvid dominerer sin øvre, efterfulgt af blå accenter fremtrædende på den indre foring og ydersål enhed, der udpeger den overordnede profil. Glossy black swooshes fremhæver yderligere dens design, mens pops af lyse crimson også vises på ydersålen. Retur for $ 120, vælg Nike forhandlere landsdækkende som Finishline har paret frigive denne fredag nike free run den 27. januar, mens mere tilgængelighed er fastsat til 1. februar.

Ud over den tidligere fremhævede infrarøde variation, vil Nike Air Max 90 Ultra Flyknit 2.0 også blive tilbudt i en flerfarvet finish til en af dens indledende farveveje. Runnerens moderniserede øvre er fornyet med en sømløs, all-woven konstruktion, der har den definerede regnbuefarvede strikke, mens mellemstore blå swooshes og tonalsvarte hyperfuse overlays pryder spækbeskyttelsen for yderligere forstærkning. Derudover er tungen og kraveafsnittet også blevet slanket ned for en mere behagelig slip-on-følelse. Fint af med en skarp hvid fuld længde sål enhed, denne mere lette og åndbar model er foreslået at gøre sin ankomst den 3. marts ifølge at vælge Nike-forhandlere i udlandet. Stil indstillet til KicksOnFire for flere opdateringer.

Vi har en helt ny farvevej fra Nike Air Max Zero til at dele med dig. Rocking en All-Metallic Silver øvre, her er en på fødderne se på Nike Air Max Zero Metallic Silver. Denne Metallic Silver farveway af modellen kommer klædt i en tonal øvre gjort i a (du gættede det) Silver Hyperfuse konstruktion. Det eneste middel på kontrast ligger på hitsne af Rød placeret i AIR-brandingen, der ses på siden af hælen. Hits af hvid placeret på siden Swoosh logo og mellemsål blander pænt med tonal øvre. Gennemførelsen af udseendet er de sorte hits på ydersålen og foringen. Allerede tilgængelig internationalt til $ 170, vil vi fortælle dig, når de ankommer tilstede. Er du fan af denne dristige farvelægning på Air Max Zero, eller er det også over toppen?

Nike SB Dunk Low nike air max 90 Reverse Shark er sat til debut snart, hvilket er en hyldest til de allerførste SB colorways den legendariske Shark Dunk, som debuterede tilbage i 2002. Draped i et lignende farveskema som det førnævnte par, selv om det på en omvendt måde, Low-top er draperet i to toner, med natshade og chile rødhøj. Premium suede og læder omfatter den overordnede øvre, mens en skarp hvid mellemsålesenhed modvirker den levende profil. Endelig rundes en chili rød ydersål helt ud af det slanke design. Prissat til $ 90, kan du købe dette pulserende par hos udvalgte Nike-forhandlere landsdækkende fra torsdag den 26. januar.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System