Bugtracker » Poker » Amount 8600000 show 8.6E+... » View bug

Jump to 
Filters 
Search
Application Poker Version 1.3
Description Play a simplified poker game on your e107 website.
Note: Check if your bug report is not already an existing one to avoid duplicates.
Features, ideas and requests should go in the Poker requests section.
Owner nlstart
#54 [Core] Amount 8600000 show 8.6E+6
Posted by GNP Friday 25 July 2008 - 01:17:10 Last updated by nlstart Sunday 02 August 2009 - 07:17:57
Owner nlstart Priority Medium Found in version 1.1
Status Closed Resolution Won't fix Fixed in version
Description
When I reach 8600000 it shows 8.6E+6. But when you get above 8610000 it clears up.
I will try to pm you a screen shot.
Related bugs
None.
Developer comments

25 Jul 2008: 02:33 (nlstart) @GNP: I assume you found this while using 1.1

LAN_5

GNP
25 Jul 2008: 01:21
Reply to this
Didnt realize you didnt have pm system set up. Here is url to screenshot
http://ahost4all.com/poker.jpg
nlstart
25 Jul 2008: 02:28
Reply to this
wow, I never bet above $1000... grins! Never had such a high-score as well... anyway; I'll have a look at this and see if I can reproduce it. Thanks for pointing it out.
nlstart
25 Jul 2008: 03:21
Reply to this
Sorry, I can not reproduce your situation.
GNP
25 Jul 2008: 11:31
Reply to this
I can reproduce it on comand.
it only happens at 8600000 so if you would have bet another 5000 it should have happened for you.
GNP
26 Jul 2008: 00:01
Reply to this
Also just found out...
At 2000000 it reports 1.2E+6

Probably other ammounts it does this with, I assume its some math related bug, I will report any other sums I see it happening with.
GNP
26 Jul 2008: 00:03
Reply to this
**Edit** for above post.
Its 1200000 not 2000000
GNP
26 Jul 2008: 02:52
Reply to this
Also 1400000 = 1.4E+6
nlstart
01 Sep 2008: 14:17
Reply to this
Still can not reproduce it; what's your PHP version?
GNP
01 Sep 2008: 15:52
Reply to this
e107
Version 0.7.11

Server
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_bwlimited/1.4

PHP Version
5.2.6

MySQL
5.0.51a-community-log

Charset
utf-8
nlstart
02 Sep 2008: 01:09
Reply to this
It is due to a bug in the PHP build:
http://bugs.php.net/bug.php?id=43487

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup